kedatangan anyar

kok milih kita

  • 12 (1)
  • 12 (2)
  • 12 (3)

welcome kanggo kita perusahaan

Shenzhen kutha Dexingming Teknologi Co.Ltd. punika Produsèn profesional sing wis specialized ing prodhuksi macem-macem saka kulit & PU kasus kanggo PC tablet, telpon. Ndhuweni majeng teknologi lan dhuwur-tech tim R & D, engineers profesional, sistem manajemen kualitas lengkap & ngelmu lan layanan sawise-sale antusias & sabar. Saben tim ing Dexingming nyumbang efforts kanggo nggawe perusahaan kita luwih kuwat lan competitive. We terus kanggo nyedhiyani produk revolusioner kanggo pelanggan, welcome Pangaturan OEM & ODM.
Kanthi luwih saka 10 taun developing.Quality kita budaya, customer OEM utawa Potongan supaya olèh, kita uga Nyedhiyani luwih cepet lan layanan sing luwih apik kanggo pelanggan


Tampilan Online Chat!