arrivals anyar

naha milih kami

  • 12 (1)
  • 12 (2)
  • 12 (3)

ngabagéakeun ka parusahaan urang

Shenzhen kotana Dexingming Téhnologi Co.Ltd. mangrupakeun produsén profésional anu husus dina ngahasilkeun rupa tina kulit & PU kasus pikeun PC tablet, ponsel. Owning téknologi canggih sarta tinggi-tech tim R & D, insinyur profésional, sistem manajemen kualitas lengkep & ilmiah sarta jasa saatos-diobral sumanget & sabar. Tiap tim di Dexingming nyumbang usaha maranéhna pikeun nyieun parusahaan urang leuwih kuat jeung kalapa. Urang teruskeun nyadiakeun produk revolusioner pikeun konsumén, ngabagéakeun nyieun husus OEM & ODM.
Kalayan leuwih ti 10 taun developing.Quality nyaeta urang budaya, customer OEM atanapi ODM urutan nu wilujeng sumping, urang ogé Nyadiakeun gancang sarta layanan hadé pikeun konsumén


WhatsApp Online Chat!